U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

     

C-Cera Haardvuur Infrarood Straler

De introductie van ‘s werelds eerste 4K infraroodhaard G-Cera vertegenwoordigt een belangrijke vooruitgang op het gebied van verwarmingstoestellen en home entertainment. Dit innovatieve product combineert de functionaliteit van een traditionele infraroodhaard met de verbluffende visuele helderheid van een 4K-resolutie.

De belangrijkste kenmerken van de Infralia G-Cera 4K infraroodhaard zijn:

4K Ultra HD-scherm

Het middelpunt van de G-Cera haard is het 4K Ultra HD-scherm, dat een levensechte en zeer gedetailleerde weergave van een virtuele open haard biedt. Dit niveau van visuele kwaliteit zorgt ervoor dat de vlammen en sintels ongelooflijk realistisch lijken, waardoor het moeilijk te onderscheiden is van een echte houtgestookte open haard.

Infrarood verwarming

Naast de opmerkelijke weergave maakt de Infralia G-Cera 4K Infrarood Haard gebruik van geavanceerde ver infrarood verwarmingstechnologie. Dit zorgt voor een efficiënte en comfortabele verwarming van uw ruimte, terwijl de nadelen van traditionele haarden zoals rook, as en de noodzaak voor ventilatie worden vermeden. Het grootste model kan een ruimte van 40m² verwarmen.

Verscheidenheid aan haardscènes

Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende haardscènes, elk met een unieke sfeer. Of u nu de voorkeur geeft aan een gezellige blokhut, een moderne gashaard of een klassieke houtkachel, u kunt eenvoudig schakelen tussen deze scènes om ze aan te passen aan uw stemming en inrichting.

Slimme bediening

De G-Cera haard kan worden bediend via een gebruiksvriendelijke interface, afstandsbediening of zelfs smartphone-app. Dit zorgt voor een nauwkeurige bediening van zowel de verwarmingsfunctie als het visuele display. Gebruikers kunnen de intensiteit van de vlam, de temperatuur per thermostaat en zelfs timers voor het verwarmen instellen.

Veiligheidsfuncties

Veiligheid is een topprioriteit en de Infralia 4K infraroodhaard is ontworpen met meerdere veiligheidsfuncties zoals oververhittingsbeveiliging en koel aan te raken oppervlakken om gemoedsrust te garanderen.

Energie-efficiëntie

Infralia’s product is ontworpen met het oog op energie-efficiëntie, zodat gebruikers kunnen genieten van de warmte en sfeer van een open haard zonder de bijbehorende hoge energiekosten.

Eenvoudige installatie

De installatie is eenvoudig en vereist meestal geen schoorsteen of ontluchtingssysteem. Hierdoor is de haard geschikt voor een breed scala aan omgevingen, van woningen tot appartementen en kantoren. Bevestig de haard gewoon aan de muur en sluit hem aan op de bedrading. Geen installatiekosten.

Esthetisch en ultraslank ontwerp

De haard is ontworpen met het oog op esthetiek, met een slanke en moderne uitstraling die past bij verschillende interieurstijlen. Met een dikte van niet meer dan 70 mm is dit infraroodtoestel een uiterst praktische en toch stijlvolle toevoeging aan elke kamer.

Samengevat belooft Infralia’s G-Cera 4K infrarood haard een revolutie teweeg te brengen in het concept van huisverwarming en sfeer. Door de visuele aantrekkingskracht van een 4K-scherm te combineren met de efficiënte verwarmingsmogelijkheden van ver-infraroodtechnologie, biedt het een veelzijdige en realistische openhaardervaring zonder het gedoe en het onderhoud dat geassocieerd wordt met traditionele open haarden. Dit product kan een centraal punt van comfort en ontspanning worden in veel huizen.