U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

     

Afbeeldingen

SuninX: Multifunctionele infrarood spiegel verwarming 

De infrarood spiegel verwarmer met handdoek droger is een multifunctionele verwarming voor de badkamer. Naast de functie van verwarming is deze verwarmer tegelijkertijd een spiegel, zorgt hij voor verlichting, doet hij dienst als handdoek droger, zuivert hij de lucht in de badkamer en is bedienbaar via bluetooth voor het afspelen van muziek. 

Snelle en aangename verwarming van de badkamer

In de badkamer is de ruimte vaak beperkt. Een apparaat dat meerdere functies combineert is dan ook een welkome aanvulling en zeer plaatsbesparend. Deze multifunctionele infrarood verwarming van Infralia combineert de functie van verwarming met die van spiegel, handdoek droger, verlichting en luchtverversing. Enkel een stopcontact is vereist. 

Infrarood verwarming geeft een aangenamere en intensere warmte dan luchtverwarming, want er is geen luchtcirculatie. Een infrarood verwarmer verwarmt immers rechtstreeks de objecten en personen in de ruimte en niet de lucht. Deze stralingswarmte zorgt voor een comfortgevoel van ontspannende warmte, elke keer wanneer je uit de douche of uit bad stapt.