U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

     

Afbeeldingen

De Infrarood Radiant Heater Surya is de eerste hybride infrarood ultra snelle infrarood radiant heater die verwarmt via pure straling of straling met convectie. Hij warmt zeer snel (in seconden) zowel gesloten als open ruimtes op. De Surya kan ook met een UVC lucht sterilisatie module worden voorzien.

Ultra snelle infrarood Radiant Heater

Waar een traditioneel convectie apparaat de lucht verwarmt en een traditionele radiator fungeert als een warmte beamer, combineert de Surya radiator de voordelen. Bovendien sluit het eveneens de nadelen uit. De SuninS infraroodverwarming realiseert een hogere energie-efficiëntie dan alle radiatoren. Dit gebeurt door het gebruik van efficiëntere technologieën bij warmteoverdracht en koude warmte-uitwisseling.

Die hogere energie-efficiëntie dan alle andere radiatoren is het resultaat van een gloednieuwe infrarood verwarmingstechnologie. Deze technologie wordt aangedreven door uni-directionele warmteoverdracht en lucht-schermtechnologie, ondersteund door een unieke bio-silica oppervlaktetechnologie.

Surya is meer dan een warmtestraler, het is het eerste hybride verwarmingssysteem ter wereld :
Combineert de beide voordelen van straling en convectiewarmte.
Aangedreven door IOT-sensoren en logische circuits, kan Surya werken in verschillende modi, geoptimaliseerd voor verwarmingsdoeleinden zowel voor binnen als buiten.

Surya is meer dan een ruimte opwarmer, het is een platform dat bedoeld is om de hele leefklimaat atmosfeer te verbeteren.
Met moderne geavanceerde technologieën om de elektromagnetische spectrums van het  natuurlijke zonlicht opnieuw te realiseren;
Surya creëert een ongeëvenaard comfort, een schoon en gezond woonklimaat in uw huis en kantoor.
 
Zoals geen ander,
SuninS-Surya geeft om energiebesparing,  om jou en de omgeving waarin je leeft.
SuninS-Surya biedt niet alleen een rijke stralingswarmte, maar ook een gezond en warm binnenklimaat.
Het verlagen van uw jaarlijkse verwarmingskosten is de primaire service, maar niet de enige.

Gebruiksvriendelijke montage en bediening

De Surya realiseert stralingswarmte in een zeer brede hoek, en tot 4,5m afstand, om zodoende een comfortabele omgeving en aangename gevoelswarmte te creëren.  De Surya Radiant Heater wordt bediend met een intelligent en automatisch warmtemanagement systeem voor een energiezuinige opwarming van een ruimte.

Door de gecentraliseerde afstandsbediening kan de Surya direct de vochtigheid en temperatuur controleren en in evenwicht brengen in de kamer. Op die manier wordt een optimale energie-efficiëntie bekomen voor een comfortabele woon- en leefomgeving. Deze radiant heater kan alle voordelen van het zonlichtspectrum realiseren, om zo een aangename leef- en werkomgeving te creëren.

Opties voor de Surya

Aan beide uiteinden van de SuninS kunnen extensiemodules worden gemonteerd, meer specifiek:

 1. LED-lichtmodules in verschillende lichtsterktes
 2. Luchtventilatiemodule
 3. Bluetooth audiomodule
 4. Module voor actieve omgevingssterilisatie

Surya sterilisatie technologie van de luchtstroom en de omgeving, geïnspireerd door de zon.

 1. Sterilisatie van de omgeving met droge warmte door de lange golf infrarood straling met hoge dichtheid, tot 8 m ver.
  De SuninS projecteert directe lange golf infrarood-warmte-energie op alle oppervlakken onder het apparaat en heeft een zeer goede thermische efficiëntie. De temperatuur van de objecten in de omgeving zal stijgen, zodat het vocht snel verdampt. Zo wordt het broedbed voor bacteriën / ziekteverwekkers, die van vochtigheid houden, afgebroken.
  Een bijgewerkte studie toont aan dat in vochtige toestand het COVID-19-pathogeen meer dan 5 ~ 9 dagen kan overleven op een oppervlakte, maar dat zijn activiteit aanzienlijk vermindert als de temperatuur stijgt tot 30°C.
 2. Sterilisatie van de luchtstroom en omgeving met UVC met een extensieve UVC-sterilisatiemodule.
  De UVC-module met UVC van hoge dichtheid is naar boven gericht om een “Kill zone” te vormen die bacteriën / ziekteverwekkers beschadigt in hun DNA. Vanwege de negatieve druk die door de ventilator wordt gegenereerd, beweegt de luchtstroom in een spiraal of kronkelende koers. Dit zorgt ervoor dat bacteriën / ziekteverwekkers in de lucht langer blijven binnen de “kill zone”. De UVC-dichtheid is 18 W per 0,1 m³, 180 keer meer dan UVC sterilisatie vereist. Dit zou de sterilisatie periode helpen verkorten met 0,16 seconde, zodat de bacteriën / pathogenen gedood worden door DNA schade.
 3. Luchtstroom sterilisatie met hoge temperatuur, door een grote luchtgekoelde warmte wisselende holte, die constant werkt aan 240°C.
  Deze holte van 240°C op hoge temperatuur werkt als een oven, met drie gescheiden en gebogen luchtkanalen. De SuninS-ventilator perst koele lucht in de holte om deze te
  mengen met de warmte om zo de hybride warmte te genereren. De luchtstroom wordt vertraagd door het binnenste framestructuur, en indien er bacteriën / ziekteverwekkers in de lucht aanwezig zijn, zullen deze via de luchtstroom en door hoge temperatuur uitdrogen, en zo de activiteit ervan verminderen, of zelfs doden.
 4. Luchtstroom contact sterilisatie. Een grote zone van lange golf infrarood warmte met een oppervlaktetemperatuur van 320°C.
  Bacteriën / ziekteverwekkers in de lucht worden in milliseconden verbrand door de ultra hoge temperatuur, van zodra ze het oppervlak raken. De high speed infrarood technologie verkort de tijd die nodig is om de maximale werktemperatuur te bereiken, tot slechts 3 minuten.
  De uitwisselingscapaciteit van het luchtvolume van de ventilator is 100cfm = 170m³ / h. Zo wordt de circulerende warme en koude lucht in de kamer, gedwongen om in contact te komen
  met de hoge infrarood oppervlaktetemperatuur. Zodat het sterilisatieresultaat verbetert..

 

Beschikbare modellen

De Surya heater is in verschillende formaten en uitvoeringen verkrijgbaar. Voor meer info en/ of offerte mail naar info@glaswarmt.nl