U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Afbeeldingen

GW-IR DryNieuwe Infrarood badkamer verwarming

Met handdoek houder en thermostaat . Een nieuwe stijlvolle verwarming voor uw badkamer en/ of doucheruimte. Niet alleen een verwarming, maar tevens een design verwarming met afstandsbediening 

INFRAROOD SPIEGEL ALS VERWARMING IN UW BADKAMER:

Onze spiegelverwarming bestaat uit 6 mm EVG ( Enkelvoudig Veiligheids Glas ), de zijkanten gepolijst en gemonteerd op een metalen frame met infrarood verwarming. Deze spiegelpanelen hebben dezelfde eigenschap-pen als de normale infrarood panelen.  Alles wordt compleet met kabel en stekker geleverd en is direct op het stopcontact aan te sluiten. Door het bijplaatsen van een schakelklok thermostaat is deze verwarming perfect te regelen

INFRAROOD VERWARMING / HANDDOEKDROGER

Het hoofddoel van de GW-IR Dry Handdoek droger is comfort. Gebruiksgemak, milieuvriendelijkheid en stijlvolle esthetiek zijn drie voordelen van dit innovatieve product.

De functionaliteit van de verwarmde handdoek houder wordt gegarandeerd door de snelle opwarming van het glaspaneel en de ergonomische railing  voor handdoeken. De veiligheid van de bediening wordt bevestigd door het Europese certificaat met beschermingsklasse IP54.

De innovatieve GW-IR Dry productlijn omvat twee soorten handdoekhouders:

  • Met één verwarmingszone: GW-IR Dry Side Dry  
  • Met twee verwarmingszones: GW-IR Dry Double

Koop online

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?