U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

     

Glaswarmt  is gespecialiseerd in infrarood verwarming en  luchtsterilisatie voor privé, zakelijke en horeca toepassingen.

Wilt u uw huis of kantoor ook aangenaam verwarmen met spectaculair minder koste, en tevens het design niet uit het oog verliezen? Bekijk dan zeker al onze infraroodproducten of neem contact met ons op voor advies en/ of een offerte op maat.

Waarom infrarood?

  •  Geen installatiekosten of dure verbouwing nodig
  •  Geschikt als hoofd- en/ of bijverwarming in elke ruimte
  •  Snellere opwarming van de ruimte
  •  Praktisch in gebruik en naar wens regelbaar
  •  De perfecte combinatie met zonnepanelen
  •  Ontspannen en gezond voor uw lichaam
  •  Beter voor uw portemonnee én het milieu

Voor elke toepassing heeft Glaswarmt het geschikte apparaat. Apparaten voor snelle opwarming, zoals in badkamers vereist is, of infrarood panelen voor een continue verwarming zoals in een woonkamer. Zowel voor plaatsing aan de wand als aan het plafond.

Lucht desinfectie

Steeds meer wordt duidelijk dat UV-C technologie zeer belangrijk wordt in de strijd tegen Covid-19 en andere virussen. Het gebruik van ultraviolet licht was tot nu een bewezen technologie in industrieën en ziekenhuisomgevingen, doch wordt nu ook uitgebreid naar andere sectoren wereldwijd.

Infralia heeft daarom een Aërodynamische UVC lucht sterilisator (CE-certificatie & patent no EP20193696 ) ontwikkeld, die bruikbaar is in veelvuldige toepassingen, waar mensen aanwezig zijn. Glaswarmt BV is de verdeler voor Nederland van deze apparaten. ( Kijk ook op www.airflow-uvc.nl )

Het apparaat wordt binnen gebruikt om ziekteverwekkers, zoals Covid-19, aerosolen en andere virussen in de lucht te bestrijden. De mensen hoeven de ruimte tijdens de werking ervan niet te verlaten. Het concept is dus om ziekteverwekkers in de kamer te doden vooraleer ze het menselijk lichaam via de lucht (ademhaling) binnendringen.

 Laat ons voor u berekenen wat u voor een bepaalde ruimte nodig heeft voor LUCHT-DESINFECTIE of INFRAROOD VERWARMING. U kunt ook een afspraak maken in onze showroom te Kerkrade.